Over ons

Auto van Putten is gestart in 1990 en sindsdien is het bedrijf steeds gemoderniseerd om telkens aan de nieuwe eisen en regelgeving te voldoen. Bij ons kun je terecht voor onderhoud, reparatie, schadeherstel, aircoservice en het kopen van een occasion of nieuwe auto. Ook als wij jouw droomauto niet op voorraad hebben staan, helpen wij je graag om deze droomauto te vinden.

Auto van Putten

Als je je auto hebt gebracht voor onderhoud kun je deze vrijwel altijd dezelfde dag nog ophalen! Dit komt door de snelle en efficiënte werkwijze die bij Auto van Putten wordt toegepast. Voor een kleine reparatie, zoals een lekke band of een kapot lampje, hoef je zelfs helemaal geen afspraak te maken. Terwijl je geniet van een kopje koffie en een tijdschrift wordt de reparatie direct uitgevoerd.

Ons team

Auto van Putten heeft een team van autotechnici die alle specialisme in huis hebben. Wij onderhouden je auto, indien gewenst met een APK, maar ook voor ander onderhoud staan wij voor je klaar. Werkt je airco niet goed meer? Dan hebben wij een aircospecialist in huis. Geeft je auto een storing aan? Dan helpt onze diagnosespecialist je graag verder. Kom gerust langs voor onderhoud, reparaties, checks of controles.